Officiële gegevens:
Atelier En-Vie bvba
Leiestraat 34 te Kortrijk
btw BE 0664.598.666
GSM: 0476 83 84 45
info@trainingshuisenvie.be

Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid.

De bezielsters van Trainingshuis En-Vie

Les Verhamme

Les Verhamme, trainer – coach
enthousiaste en bezielde motivator en inspirator
geboeid door ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling

 Ik noem mezelf coach, trainer en procesbegeleider. Maar ik ben eigenlijk vooral inspirator, klankbord, verbinder, motivator en warme positivo.

Mijn kerntalent is potentieel zien en voelen bij anderen en hen daarbij de ruimte & veiligheid geven om zichzelf te zijn en te ontdekken. 
Van daaruit nodig ik hen met veel enthousiasme en waardering uit om hun passie & missie naar buiten te brengen en te delen met de wereld.
Want zeg nu zelf: wat is er mooier dan iemand zijn energie voelen veranderen, hem/haar zien opengaan en beginnen stralen wanneer ze zichzelf gezien en gewaardeerd voelen en beseffen dat hun grootste waarde en zinvolle bijdrage aan de wereld ligt in hun meest authentieke zelf.

Bezield ondernemen & creëren noem ik dat. Het is een levenskunst, a way of life, een pad dat nooit af is. En dat begeleid ik graag.

 Ik geloof sterk in de mogelijkheden die het bezield ondernemerschap biedt om jezelf te zijn, jezelf en je talenten te ontplooien, vanuit je passie iets te betekenen voor anderen en ‘de maatschappij’, een zinvolle bijdrage te leveren, je missie waar te maken en daarvan goed te kunnen leven.

Meer nog, voor sommigen is het de enige manier om te leven en werken met impact, om hun idealen en droom te (be)leven, om maatschappelijke noden aan te pakken en de vernieuwing te brengen waar bestaande structuren nog niet klaar voor zijn.

Ik mocht afgelopen 10 jaar talrijke bezielde, inspirerende en waardengedreven ondernemers ontmoeten & begeleiden. Tot het moment er was om zelf ook te springen.

Als medezaakvoerster van Trainingshuis En-Vie en Salon En-Vie ervaar ik dagelijks de schoonheid én de uitdagingen van ondernemen vanuit een missie.

Al die opgedane kennis en ervaringen blijf ik met veel passie en overgave delen met anderen.

Ik heb een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen en voelde dat het na een passage als financieel controller in automobiel, textiel en bouw tijd was voor meer maatschappelijke zinvolheid, minder cijfers en meer mensen, minder analyse en meer verbinding.
Er volgde een grote bocht in mijn ‘carrière’.

Trividend (2008 – 2012) was een boeiende en leerrijke fase: risicokapitaal voor sociaal-maatschappelijk-ecologisch geïnspireerde ondernemers, met begeleiding tijdens de looptijd van het dossier.

Als ondernemerscoach en trainer bij Gusto cvba-so (nu Starterslabo West-Vlaanderen, 2012 – 2016) ontdekte ik hoe ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan: NLP, het Enneagram, oplossingsgericht coachen, Accelerated Learning en talrijke andere opleidingen, cursussen en boeken verruimden mijn kijk op het leven.

Ik nam daarnaast ook verschillende engagementen op in 11.11.11, een dienstenchequebedrijf uit de sociale economie en Stadsboerderij Kortrijk.

Contact:
les@trainingshuisenvie.be
0476 83 84 45

Nancy Schaeken

Nancy Schaeken, assistent-trainer en creatieve trekker van Salon En-Vie

Ik heb een diploma licentiaat vertaler Frans-Duits en heb 30 jaar het beste van mezelf gegeven in commercieel-ondersteunende jobs in de privé-sector en als medezaakvoerster in een KMO. Ik ben een hands-on type dat graag de handen uit de mouwen steekt en mijn creativiteit de vrije ruimte laat in de keuken en in het heropdoen van meubeltjes met hout en stof. Ik kan goed luisteren en heb een zorgzame aard.

Ik ben al altijd geboeid geweest door persoonlijke groei en mensen helpen om de beste en gelukkigste versie van zichzelf te worden. En na mijn 50ste besloot ik om er ook iets mee te doen.

Ik volgde een opleiding als life coach en intuïtieve massage en startte samen met Les onze eigen praktijk voor persoonlijke ontwikkeling op.
Al jaren ben ik ondergedompeld in mijn eigen weg van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Van daaruit ontdekte ik dat mijn grootste passie in de horeca ligt, in het verwennen van mensen in een huiselijke, gezellige sfeer van thuiskomen.

Ik assisteer Les graag bij de workshops en ik zorg er met veel passie voor dat jullie innerlijke mens en maagjes gevoed worden.

Contact:
nancy@salonenvie.be
0475 42 43 41