Officiële gegevens:
Atelier En-Vie bvba
Leiestraat 34 te Kortrijk
btw BE 0664.598.666

Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid.

De bezielsters van Trainingshuis En-Vie

Les Verhamme

Les Verhamme, trainer – coach

Na mijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen en functies als financial controller gooide ik in 2008 het roer om en besloot ik voor mijn passie te gaan: bezield en sociaal ondernemerschap.
Ik mocht bij Trividend gedreven en inspirerende sociale ondernemers ontmoeten en ondersteunen. En bij Starterslabo was ik trainer en coach voor startende ondernemers.

Ik combineerde na een tijd mijn job als trainer en ondernemerscoach bij Starterslabo met onze eigen praktijk voor coaching en massage.
In 2016 vonden Nancy en ik de tijd rijp om helemaal voor ‘ons ding’ te gaan. Zo ontstonden Salon En-Vie en later Trainingshuis En-Vie.

De combinatie van bezieling, persoonlijk leiderschap en waardengedrevenheid als krachtbron voor meer maatschappelijke impact is mijn grootste passie. Anderen hierin inspireren en motiveren is de reden waarom ik doe wat ik doe.

Mijn Masteropleiding NLP, het Enneagram en het oplossingsgericht werken zijn belangrijke toolboxen bij mijn coaching en procesbegeleiding en samen met mijn eigen parcours en ervaring vormen ze mijn belangrijkste inspiratiebronnen.

Ik vertrek het liefst vanuit het grote plaatje (visie – helderheid – motivatie) om van daaruit richting te bepalen en stap voor stap samen op weg te gaan.
Ik kom graag snel tot de essentie, kan vanuit warme verbondenheid een veilige haven bieden en ben positief enthousiast in de beweging vooruit.

Ik ben helemaal in mijn nopjes als ik trainingen en workshops mag geven rond de thema’s waar ik voor sta: persoonlijk en samen groeien voor meer maatschappelijke impact.

Contact:
les@trainingshuisenvie.be
0476 83 84 45

Nancy Schaeken

Nancy Schaeken, assistent-trainer

Ik ben licentiaat vertaler Frans-Duits en heb 30 jaar het beste van mezelf gegeven in commercieel-ondersteunende jobs in de privé-sector en als medezaakvoerster in een KMO. Ik ben een hands-on type dat graag de handen uit de mouwen steekt, goed kan luisteren en een zorgzame aard heeft.

Ik ben al altijd geboeid geweest door persoonlijke groei en mensen helpen om de beste en gelukkigste versie van zichzelf te worden. En na mijn 50ste besloot ik om er ook professioneel iets mee te doen.

Ik volgde een opleiding als life coach en intuïtieve massage en startte samen met Les onze eigen praktijk voor persoonlijke ontwikkeling op.
Al jaren ben ik ondergedompeld in het rijke Enneagram-model en mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling. Van daaruit assisteer ik Les graag bij de workshops.

Contact:
info@trainingshuisenvie.be
0475 42 43 41