fbpx

Inspirerende coaching, trajecten en workshops voor impactgedreven en bewuste zinzoekers

BLOG: Ondernemen vanuit je ware natuur betekent soms ook...
uitstellen en herafstemmen

Wat een winter teweeg kan brengen

Eind november maakte ik een kalender voor mijn ideaal 2022, met alles erin wat ik leuk en zinvol vind, waar waarde in zit voor mijn klanten en wat financieel klopt.
In een winter kan echter veel gebeuren, aangeraakt worden, helen en transformeren.
Zo kon ook ik aan den lijve ondervinden 😅.

Ik werkte in coachingsessies en opleidingen aan:

  • de mindset en energie van overvloed
  • het innerlijk ervaren van emotionele veiligheid: jezelf mogen zijn en in je kracht gaan staan voorbij de angst voor onveiligheid of afwijzing
  • het werken met groepen op een dieper niveau, met een inspirerende en intens transformerende opleiding tot Deep Democracy facilitator level 1 als hefboom

Ik had dus al sinds eind 2021 een mooi en boeiend aanbod klaar met voorziene start in februari: een 3-daagse workshop rond de essentiële pijlers van je onderneming, de opstart van een nieuwe Mastermindgroep, een nieuw intensief begeleidingstraject voor ondernemers die willen creëren, vooruitgaan en groeien en nieuwe seizoensworkshops.
Ik maakte posts voor sociale media, schreef een nieuwsbrief en had er echt zin in.
Alleen… het voelt sinds vorige week niet meer helemaal juist, alsof een aantal elementen nog wat herafstemming nodig hebben.

BLOG ondernemen vanuit je ware natuur

Tijd en ruimte maken voor herafstemming

Mijn aanbod komt vooreerst iets te vroeg, naar mijn gevoel . De mensen zijn nog wat aan het bekomen van de winter, die altijd wel wat donkere momenten heeft en dit jaar nog extra zwaar aanvoelt door de vele quarantaines, maatregelen die beginnen te wegen, innerlijk werk dat zich aandient en de broodnodige rust die we niet altijd gevonden hebben. 

 

Bovendien voel ik dat ik nog meer vanuit mijn Zone of Genius mag vertrekken. Naast het individuele coachen en het verbinden van gelijkgestemden hou ik er ook enorm van om groepen te trainen, kennis en wijsheid door te geven en daarmee aan de slag te gaan samen

 

Ik raapte eind vorige week dan maar al mijn moed bijeen en besliste om mijn aanbod even on hold te zetten 😅. Ik annuleerde de inschrijvingen die er al waren en betaalde mensen terug. Hoe spannend dat ook is, het voelt als de enige juiste keuze zodat ik wat tijd kan nemen om her af te stemmen na de winterenergie en de juiste vorm te vinden, te voelen en te creëren voor de waarde die ik wil bieden.

 

Walk my talk

Het is een mooie les voor mij in authenticiteit, de moed vinden om trouw te blijven aan mijn kernwaarden en
durven communiceren over wat mijn innerlijke criticus toch wel een beetje als falen bestempelt.

Dit is waar ondernemen vanuit je ware natuur in essentie over gaat.


I keep you posted over het vernieuwde lenteaanbod 😉

Maar eerst is het tijd voor meditatie, natuur en creativiteit!